oj, oj, oj - vilken skillnad det blir på middagarna när vi förbereder dem! Mer variation, mer näring, mer glädje!!!! Och allt går snabbare - för vi har ju
tänkt färdigt!

Idag blev det
skattkistor till barnens stora glädje... "Undrar vad det ligger i min kista?... Ååå, majs!!! Mmmm!" Alla grönsakerna smakade
extremt gott, och fisken slank ner med glädje hos dem som råkade hitta det. :0) Detta blir nog fast
turmat i fortsättningen, så enkelt och fort som det går att tillaga.
Och i morgon ska vi äta rester... hjälp, vilka rester??????
Å,så spennende! Og så greit å planlegge!
SvarSlettJeg er ikke flink med sånt, men takk for tipset!
Ha ei god uke, med mange gode middager!:)
Blir genast nyfiken, kör du "skattkistirna" rubb och stubb i ugnen, eller hur gör du? Fisk är ju så gott men jag behöver fler recept.
SvarSlettGod vecka!
Smart!
SvarSlettVert diverre oftast noko i full fart, huff!
Vakker frisk veke min venn :-)
Jag lägger en liten bit fiskfilet och alla möjliga små grönsaksbitar + två droppar olja, salt och peppar... Packar sedan ihop foliepaketet och lägger på galler i ugnen. 15 min i 200 grader. Thats it! Idag hade vi kokt potatis till, men lika lätt med små, bakade potatisar - då har man ju allt i ugnen!
SvarSlettEr spent på hva middagen ble i dag. Har du rester fra pakkene?
SvarSlettHer er noen gode fisketips fra Andreas Viestad i Dagbladet.
http://www.dagbladet.no/2011/02/17/magasinet/det_beste_jeg_vet/andreas_viestad/15470657/
Planering är inte så dumt det. Skattkistan ser verkligen god ut. Kram
SvarSlett